A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Véget ért az első szezon,nagyjából azt kaptam,amire számítottam.
    Meccsek.
    Tabella.
    Az új taktika jónak tűnik,mind a 30 meccsen mi birtokoltuk többet a labdát.Bár nem mindig tudtunk mit kezdeni a fölényünkkel,de ez a gyenge játékosok hibája,nem a taktikáé (gondolom én).Volt egy 17 meccses veretlen sorozatunk,és még egy 10 meccses kapott gól nélküli szériát is felállítottunk.Remekeltek a védők,a legmagasabb osztályzatokat mégis a támadó hármas kapta.A szezon legjobb játékosa Simon lett,a gólkirály pedig Ahjupera.
    A kupában minden mellőzött ember lehetőséget kapott,csak a döntőben játszottak a "legjobbak".Végül majdnem elbénáztuk a döntőt a Pápa ellen,de a 113.percben kaptunk egy 11-est.Ahjupera berúgta,így ez is meglett.Ahhoz képest,hogy már a 2.fordulóban majdnem kiestünk,nem rossz teljesítmény.
    Kupameccsek.
    Most,hogy vége a szezonnak,ez a csapat szinte úgy ahogy van,megy a levesbe.Suljic,Antón,Juanan még egy évet marad,esetleg Balajcza bácsi is kap még egy szezont,és elüldögél a padon.A többire nincs szükségem,mennek a piacra.Kaptam egy kevés pénzt,jöhet egy rakás free player.Az eddigi 2M-s szponzori pénz is a duplájára nőtt.Összesen csak 20k-t költöttem,mert egy egész jó U21-es menedzsert kivásároltam a szerződéséből.Igaz,hogy ificsapatom nincs,mert az összes regen az érkezésük napján már távozott is.De legyen jó az edzés,ha majd megjönnek az első tehetségek.
    Szponzorok.
    Büdzsé.
    Az átigazolási keretet átcsoportosítottam,így most 81k lett a bérkeret.Ezzel már lehet valamit kezdeni.A háttér is folyamatosan javul.Duchatelet nem nagyon akart fejleszteni és szívózott velem,de amikor visszautasítottam az új szerződést,másodjára meggondolta magát.A junior coaching,és a youth recruitment nem érdekel,mert jó magyar ifikről nem álmodozom.Azért később azt is normális szintre hozom,de nem prioritás.
    Facilities,és a clubs finances.
    Az új szezonban már mindenki előtt egyértelművé kell tennünk,hogy ki az úr az NB1-ben.A BL csoport szép lenne,de egyenlőre még csapatom sincs.Minden attól függ,hogy milyen embereket tudok idehozni.Európából még nem mehetnek ki a scoutok,tehát még eléggé beszűkült a látómező.Azért így is rengeteg már a scout riport,valahogy csak megoldom.Sokszor megjártam ezt az utat,nem nagyon tud már meglepni az fm.(A bugokat kivéve)
    Köszönöm.