A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A 10.forduló után három dolog egyből szembetűnő az új taktikával kapcsolatban.Az első a rengeteg passz.Az irányító Vasiljevic a Fradi ellen például 134-szer passzolt,91%-os pontossággal.Átlagban is 87%-os,de a 15-ös passzolásával kiemelkedik a csapatból.A másik a labdabirtoklás.Az eddigi 10 bajnoki meccsből mindegyiken nálunk volt többet a labda.A Pápa ellen 74-26 volt a javunkra.A sors fintora,hogy azt a meccset elveszítettük,a 15-2-es kapura lövés ellenére is(Kenő bevágta az "ajándék" 11-est).Végül pedig a nálam soha nem látott rengeteg sárga lap.Meglátszik,hogy kemény szerelésre vannak állítva a védők,és a "Hassle opponents" is érvényben van.Így talán nem véletlen,hogy eddig mi kaptuk a legkevesebb gólt.Piros eddig nem volt,de Eninful,Juanan,és Ngawa is négy sárgánál tart.
    A keret az eredeti,senki nem jött.Ha mindenki egészséges,ez a kezdő.Az eddigi meccseink,és a tabella.Lassan haladok mert minden meccset kielemezek,és az időm is kevesebb.Sok értelme talán még nincs nagyítóval nézni a meccseket,de hátha felfedezek tendenciákat.Ez a taktika még új nekem,de majd akkor lesz tényleg érdemes figyelni a részletekre,ha "normális" játékosaim lesznek.A szélsőkkel nagyon elégedett vagyok,pedig sasszemmel figyeltem,nem önzőznek-e.Suljic 6,Simon 8 gólpasszt adott eddig,és aminek örülök,hogy nem akarnak gólt rúgni a szögletzászlótól.Eddig tehát egész jól mennek a dolgok.A Pápa ellen balszerencsénk volt,talán a Kaposvár elleni 2-2 bosszant a legjobban.Balajcza beütött egy szögletet a 89.percben.Idióta.