A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94640 Stuttgarter Kickers 2014-2015.
A bajnokságot simán nyertük,irány a 2.Bundesliga.A 31 kapott gólt kicsit sokallottam,de a védőim voltak az egész keret leggyengébb játékosai.Sokat nem számított,senki nem fenyegetett bennünket.
3.Liga.
Meccsek.
Az új szezonra megállapított büdzsé korrekt,és(nagyon) elégedett voltam vele.A média a 13.helyre vár bennünket.Mivel azt mondtam,hogy képesek leszünk a táblázat felső részében végezni,ez így módosult..A szponzoroktól az eddigi 800k helyett 2,3M-t kapunk,ehhez jön még 3,6M a TV pénzből.Itt már nem mi leszünk a leggazdagabb klub,mert a Hoffenheim a Stuttgart és a Köln is sokkal gazdagabb,mint mi.Clubs finances.A liga favoritjai is ők,ugyanebben a sorrendben.Két pikáns meccsünk már biztos lesz a városi rivális ellen.A szezont egyébként 25M haszonnal zártuk,de a főnök 22,5M-s adománya nélkül éppen,hogy pozitív lett volna az egyenleg.A youth és training facilities építés alatt van,ez is pozitív hír.A valós esélyeimről egyenlőre gőzöm sincs,mert még csapatom sincsen.Eddig csak az biztos,hogy tíz körüli emberem fél lábbal már a kapun kívül van.Az új igazolásokkal majd a következő szezonnal jelentkezem.
Köszönöm.