A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
AFCB 5. szezon kezdet:
Az igazolások nagyszerűen sikerültek annak ellenére h alapból nem sok pénzt kaptunk, szerencsére később adtak még 1 keveset. Bardi személyében egy tehetséges kapust sikerült igazolni aki bár 10m volt nem volt drága mivel alapból 9mt ért. Rugani és Powell személyében két tavaly kölcsön itt szereplő játékos érkezett nem is drágán ahhoz képest h mekkora tehetségek. Crisante számomra hatalmas meglepetés h ilyen olcsó volt úgy h átadó listán se volt, szerintem nagyot hibázott a Milan itt, már be is hívták tőlem a válogatottba is. Depayt és Bakkalit még a télen lekötöttem, eleinte csere embereként számolok velük. Chabolah bár talán drága volt, de angol és sok poszton bevethető és azt nézzük h 11ből 7t 4 éves részletbe fizetek talán jobban hangzik. Zouma meg számomra a legnagyobb fogás főleg ennyiért, mivel a játék egyik legjobb védője.
Am a szezon nem indult rosszul a kegyetlen sorsolás ellenére sem, Chelsea+Pool idegenbe döntetlen és itthon vertük az Evertont. Majd jött a szuper kupa amit kis szerencsével de behúztunk:
am ismét nevetséges a sorsolásom ugyebár 2 nagyot már letudtam, de a következő bajnokik: Spurs,MU,Arsenal,City így sorba köztük EL meg ligakupa meccsekkel.