A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94627 Félidei jelentés.
Tabella.
Meccsek.
Nem rágom a körmömet az izgalomtól,de nem is akarom.A kupából azért rögtön az első komolyabb ellenfél(Schalke)eltüntetett bennünket.
A hirtelen nyakamba szakadt gazdagsággal elég nehéz még bármit is kezdenem,mert a reputációnk miatt sem normális staff,sem játékos nem hajlandó tárgyalni velem.Azért számtalan visszautasítás után,legalább minden edzési szintnél elértem a 3 csillagot.A játékosokkal nem volt problémám,különösebb kiadás nélkül is tudtam hozni pár embert, és eddig mind jól teljesítenek.
Gos.
Korte.
Riff.
Schartner.
Starzynski.
Aranbarri.
Nem egy veretes társaság,de ahogy a példa mutatja,ebben a ligában ennyi bőven elég.Korte különösen jó fogás volt,de egy osztállyal feljebb max.csereként jöhet majd szóba.Egy jobb kapus azért hiányzik,de akik erősítést jelenthettek volna,nem álltak szóba velem.Kivétel a 35 éves Timo Hildebrand,de ő meg 38k fizetést kért.Mondtam, hogy adok 3,8K-t,de ez valamiért nem tetszett a köszvényes öregúrnak.Most már nem változtatok,tavaszra marad ez a csapat.A nagy többség úgyis repül szezon végén,mert a Bundesliga 2. már nem az ő szintjük lesz.