A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Bristol-i karrierem nem indult túl jól, így párhuzamosan elkezdtem egy másikat is:

Falkirk

Média 7. helyre várt minket 10-ből én célként a kiesés elkerülését jelöltem meg. Keretben sok fiatal tehetséges játékos van. A csapatomban, ahogy megszokhattuk csak skót játékosok és személyzet lehet, így minden játékost, aki nem skót volt az kirúgtam, mivel nem vettek meg senkit 2 nappal az első tét meccs előtt. Kölcsön nem veszek és nem adok senkit sem.

Fizetés heti 12000 font, ha ehhez még hozzáadjuk a személyzet bérét és az egyéb alkalmazottak bérét, akkor kb havi 90000 font lesz a kiadás, hát ezt sajnos bevétel oldalon nem tudjuk kompenzálni és még vannak egyéb kiadások is, így egy jó darabig biztos, hogy veszteséges lesz a klub. Még a játékos eladás szóbe jöhetne, de tehetségeinkért nem akarnak túl sokat fizetni, sőt már-már megalázó max 50000 fontos összegek jönnek.

Célok: előbb-utóbb feljutni a premier ligába, és ott egy legalább 200 éves karriert csinálni, ahol remélem szoros versenyfutás lesz a bajnoki címért, glasgow-i, edinburgh-i, dundee-i, és néha-néha a többi csapattal.

Keret: így, hogy kiraktam az idegenlégiósokat nagyon megfogyatkoztunk.
    Kellet vennem egy első számú kapust, harmadik számút ifiből hoztam fel
    Középső védőm csak 1 maradt így vettem kettőt meg 1-et ifiből hoztam fel
    Védekező középpályásom nem volt, így ott is vettem kettőt, sima középpályásból meg egyet felhoztam ifiből
    Csatárom csak kettő volt, így vettem hármat, így is kb csak 23 fős lett a keret, én meg olyan 27 +- 1 fővel szeretek dolgozni.

Challenge kupából kiestünk a Rangers ellen 2-0 lett 2. percben már vezettek utána volt 3 ordító helyzetünk rövid időn belül és ezzel el is löttük a puskaporunk.
    Ligakupában Cowdenbeath vert ki minket 2-2-es félidő után 5-2

Bajnokságban pedig, így állunk: Tabella
    Következő forduló Raith ellen lesz.