A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC.2018-2019.

A bajnokság továbbra is edzőpartner a rotációs keretnek.NB1.A 100%-os bajnokság eddig még nem jött össze,de nem is érdekel.Idén az Újpest ért el ellenünk egy dicsőséges döntetlent.
    A BL-ben kicsit túlteljesítettük az elvárásokat.Az elődöntőben a Bayern ellen a két meccsen csak egy gól esett,de azt mi szereztük.Az idegenbeli 0-0 után itthon már az első percben Zambrano befejelt egy szögletet,és az eredmény nem változott.A döntőben jött a Juve.Minő meglepetés,Zambrano megint bólintott,csak most a 8.percben.Sokáig semmi lényeges nem történt,mezőnyfölényben volt a Juve,de nem nagyon kerültek helyzetbe.Aztán az utolsó tíz percben kockáztattak,és nagyon ránk jöttek.Mi pedig átálltunk kontrára,és két látványos góllal kivégeztük őket.A többi már történelem.Döntő.És a meccsek.
    A hatodik évben tehát megvan a BL.(A 13-ban hét év kellett hozzá)De az élet és a karrier itt nem áll meg.
    Megint új szponzorok bukkantak fel.A tavalyi 6,5M helyett idén 10,5M-t kapunk.A klub értéke most már 108M.Az Újpest továbbra is gazdag,de a Debrecen,meg a visszajutott Fradi is egész jól áll.Honnan lopják a pénzt,fogalmam sincs.De nem is érdekel,mert láthatóan úgy sem tudnak vele kezdeni semmit.Más.Nyáron túrázni megyünk,körülnézünk a Nagy Fal környékén,egy kis könnyű pénzért.A keretből egy-két nem túl fontos ember menni fog,de jelentős változás most nem lesz.Jó ez a keret,nem akarok belepiszkálni,ha nem muszáj.Két újabb tehetség is jött,jó szokásom szerint.Annak rendje és módja szerint,mennek is azonnal kölcsönbe.Ezek eddig mind jó hírek.
    És akkor két dolog,amit nem értek.Az első a stadion.Elméletileg július 30-ra lenne kész a felújítás.De most jött az üzenet,hogy elkezdődik a bővítés,és egy év múlva készül el.Mi van?Ez valami bug lehet.Két éve már megígérték,de semmi nem lett belőle.Tavaly megint,év közben követhető is volt a boardroom-nál a folyamat.Erre ahelyett,hogy idén kész lenne,kezdődik minden elölről.Gőzöm sincs,hogy mi akar ez lenni.
    A másik pedig a játékosaim értékei.El nem mozdulnának felfelé az istennek sem.A komplett keret 1-2M között van,már két éve.Az Újpestnél a két éve hozott középszerű játékosok ugyanannyit érnek,mint az én világklasszisaim.Itt van például a(brazil születésű)Portugál csatárom,Miguelito,aki már lassan ötvenszeres válogatott.Két éve állandó 1,9M az értéke.Ez jobban bosszant, mint a hülye stadion,mert így hogy tudnék bárkit is normális pénzért eladni?Közben a liga a 13.helyen áll a rangsorban,lassan már a fél NB1 kupainduló helyet ér,három csapat megy a BL-be.Innen?Röhögnöm kell.Ezektől eltekintve a karrierrel elégedett vagyok,kicsit magasabb szinten is vagyok,mint reméltem.Ez pedig egy fantasztikus szezon volt,csak tudjuk megismételni.Mert az elvárás a BL döntő lesz mese nincs.
    Köszönöm.