A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #93707 DVTK 2018/19
Ez a szezon is véget ért. A tavalyi BL győztes csapatban pár tehetségen kívül két jelentősebb igazolást hajtottam végre, jött a nyáron a Milanból (ahol egyébként nem sok vizet zavart, minden évben kölcsönben volt jobbára a Gröningenben) egy olasz srác ingyen aki nálam box to box szerepkörben játszik, a télen pedig a Boca Juniorsból egy gyors, jól cselező, beadó szélső, egyik sem generált:
Igazából mindkét játékos inkább csak második számú saját posztján. A bajnokságban a riválisok végre elkezdtek jól igazolni, ez köszönhető annak, hogy folyamatosan növekszik a bajnokság ázsiója, illetve pénzdíj is. A második helyezett is automatikusan BL csoportkörös, ami ugye jó pénzt jelent, így a tavalyi második Debrecen idén is jó volt, köszönhetően brazil légiósainak. A bajnokságot a BL-nek alárendeltem ezúttal is, (ez azt jelenti, hogy sokszor nem a legerősebb csapat játszott a bajnokságban, hogy 100% kondival menjünk a BL-ben) picit sokallom a döntetlent, de azért túlélem. Így alakult a tabella:
Aztán kisorsolták a fair play díjas bajnokságokat, és így alakulnak a következő szezonban a nemzetközi indulások, ami elég nevetséges:
Megnyertük még a Magyar Kupát, a Klub Vb-t az Atlético Mineiro ellenében, az Európai Szuperkupában viszont kikaptunk az Intertől.
A BL-ben elsőként mentünk tovább a csoportból (Valencia, OM, Ajax) 4 győzelem 1 döntetlen és 1 vereséggel, majd így alakult a folytatás:
A Real elleni döntőben nem számíthattam legjobb csatáromra, aki Mexikóval volt az Arany Kupán (... szép kis versenynaptár...), illetve volt két sérültem is, de aztán Varane elténzte nekünk:
Elérte a klub a legmagasabb reput, új stadiont még mindig nem épít a tulaj, pedig pénz van dögivel, így szégyen szemre a kétszeres BL-győztes csapat továbbra is a Fradi pályán nyomja a nemzetközi meccseit...
Következő szezonban eladok pár meghatározó játékosomat, elég bő a keret, jöjjenek a fiatalok.