A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Bajnokság a feléhez ért, beköszöntött a téli szünet itt Belgrádban is.

Tabella
    hazai
    idegen
    meccsek

Kupában azok a játékosok játszottak, akik nem férnek be a kezdőbe, általában ha alacsonyabb ligás csapat ellen játszok, akkor, így szokott lenni nálam.
    Télen sosem igazolok és csak nagyon kívételes esetben adok el valakit az első csapat keretéből, kölcsönbe meg sosem megy illetve sosem jön nálam senki, így keretben nem tervezek változásokat.

Utolsó meccsen Red Star ellen végre kijött a realitás, ennyivel simán jobbak voltak, nem azért, mert mi húde gyengén játszottunk volna, mert szerintem ennyit tudunk, a maximumot hoztuk ki magunkból ezen a meccsen.
    Rad-Red

Kapussal eddig elégedett vagyok nem klasszis, de megbízható azért.
    Védelem szerintem nagyon jól teljesített, egyetlen meccset kivéve.
    Középső középpályával szintén nagyon elégedett vagyok.
    Támadó középső középpályásom: nem tud egyenletes teljesítményt nyújtani.
    Szélsők: Lukovic bal oldalon jó teljesítményt nyújt, jobboldalon ketten játszanak elfogadható teljesítménnyel.
    Csatárom: nagyon nehezen indult be, de azért belejött.
    Cserepad: elég gyengének ítélem meg. Gyakorlatilag csak a szélsőket tudom megfelelően pótolni. Szerencsére sérülések eddig elkerültek.

Két játékost külön meg is említenék: az ingyen igazolt középpályásom és Djurdjevic.
    Dimitrejevic
    Djurdjevic

Taktikában csak azt állítottam be, hogy keményen szereljenek. Ez FM2013, 2011 stb-ben azt eredményezi, hogy renegeteg lapot kaptam, most 15 meccs után 11 sárgám van csak, amivel alegsportszerűbbek között vagyok piros lapom nincs Red Starnak 28 sárgája van és 4 piros lapja. Ez bug lesz? Lehet, amit taktikában beállítok annak ellenkezőjét csinálják? :)

Írtátok többen, hogy sok a szöglet gól, meg az öngól. Nálam ez nem nagyon tűnt fel 34 gólomból 7 volt szögletből és 19 kapott gólomból 2-t kaptam szögletből. A ligában 379 gólból 62 volt szöglet gól. Nem tudom ez mennyire számít soknak? Mondjuk én nem használok speciális szöglet taktikát.

Nem tudom, mikor tudom folytatni a mentést, meglátjuk, hogy lesz időm, de most jó sokat írtam úgyis :)