A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    A sebességet visszaállítottam gyorsról közepesre, h azért túl sok irreális eredmény ne nagyon legyen. Az zavar, h nem nagyon csinálok semmi extrát és ott vagyok az élbolyban, pont ez tetszett az FM2013-ban, h ez nem nagyon fordulhatott elő, hogy tabella második felébe várt csapat az aranyért küzd.

Djordjevic kezdő csatárom, általában alap 4-4-2 játszok, de most úgy éreztem a keret alkalmasabb 4-2-3-1 felállásra 2 szélsővel. Mögé igazoltam Pantelicet, de ő elég gyenge. Djordjevictől is többet vártam, bár 10 meccs 7 gólja van, de ez csalóka azért 7,21 az átlagteljesítménye. Juventus jelentkezett be érte olyan 875e fontért+ még részletekbe adtak volna valamennyit, nem fogadtam el. 2 arab klub is tett ajánlatott egyiknél sikerült feltornászni azt hiszem olyan 1,2-1,3M-re, de végül utolsó pillantban nemet mondtam, mert féltem, ha eladom akkor kiesés ellen küzdünk majd, pedig akkor még szerződést sem akart hosszabbítani, azóta sikerült rábírni.

Két szélső hátvédem nagyon kellendő még Antic a bal hátvéd PSV jelentkezett be érte 1,8M-re feltornáztam 600e+1,2M (12 hónapra) de végül itt sem bírtam eladni.
    Másik csere jobb hátvádem Urosevic (lehetne akár kezdő is) ő még nem hosszabított, de ő érte csak 175e-t akarnak fizetni, én 375e-re gondoltam, de pont a 3-6-os meccs előtt kértem érte ennyit asszem a Troyestől, meccsen betlizett egyből meccs után jött az üzenet, kösz nem kérjük :)
    Még Vitasért is érdeklődnek plusz pár játékos íránt van gyér érdeklődés.
    Sok U21 és U19 válogatott játékosom van. Keret átlagéletkora 20 év.

Huh asszem túl részletes voltam :)