A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szegeddel vagyok még mindig (ezt már írtam). Top Half Finishbe vár a média valahol ott is vagyok néhány meccs után. Már kérdeztem múltkor (lehet hogy volt válasz csak nem láttam), hogy hova menti a játék a képeket?
Igazából azért nem írok pozitívumot mert a match engineről nem tudok. Egyszerűen nem jó és ezen nincs mit szépíteni. Semmi olyan effektív és szép focit nem lehet játszani mint FM12-ben. (a 13 kimaradt nekem). Mint már írtam - maga a körítés tetszene - ott történt némi okos fejlődés, de ezek a jelenlegi taktikai utasítások semmit nem érnek. Főleg a match engine miatt. Olyanok történnek nálam a pályán amitől kaparom magam vagy kínomban röhögök. (láttad pl azt a videót ahol két játékosom szalad ELFELE az érkező labdától, és így a sokkal messzebről induló ellenfélé lett? Amiből gólt is kaptam ofkorsz). Nálam ilyenek vannak folyamatosan. Valaki linkelt délután beállításokat a footballmanager.hu oldalról azokat is próbálgattam, úgyanúgy semmi.
De mint írtam is az én frusztrációm 2 dologra vezethető vissza;
1, Nem támadják a játékosaim a labdát (mintha meg sem akarnák szerezni), akkor sem ha sokkal közelebb vannak hozzá mint az ellenfél
2, Az ellenfél agresszíven szerel - ahogy megkapja egy játékosom a labdát már rajta van és csúszik befele és veszi el a labdát. Én ilyet nem tudok beállítani, nálam csak kísérgetik 1m-ről az ellenfelet
És az összes többi ebből a két dologból fakad, mert ez miatt veszi át az ellenfél csatára kényelmesen a labdát és a védőm kíséretében begyalogol vele a kapuba. stb stb.