A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92694 Igen.Gólt kell rúgunk minden meccsen.Nem óvatoskodok,és nem játszok védekező focit.Ha vezetünk,akkor idegenben gyakran átállok kontrára.
Most,hogy átvettem a Sevilla-t,az első meccsen az EL selejtezőben a hazai visszavágón le kellett dolgoznunk egy 0-2-es vereséget a Hearts ellen(ezért repült az elődöm).6-1-re nyertünk.Persze itt van három világklasszis csatárom.De még egy Barcelona ellen is ugyanígy támadni fogok.Csak a két szélső hátvédet fogom vissza akkor,ha nem mi vagyunk az esélyesek,vagy klasszis szélsői vannak az ellenfélnek. De ennél a csapatnál nagyon nem kell aggódnom,mert tele van extraklasszisokkal. Félidőben majd dobok fel képet a játékosokról is.Eddig ez a legerősebb csapatom, még a Schalke is gyengébb volt,pedig velük BL elődöntőig jutottam.Persze már erősítettem is.Tíz ember került azonnal listára,akiket nem találtam elég jónak,és hoztam hat másikat,akik sokkal jobbak náluk.Ötödik helyre várják a csapatot,de az szóba sem jöhet,hogy ne hozzuk rá a frászt a Barca/Real/Atlético trióra.Ha valami mégsem stimmel,akkor télen már pontosan tudni fogom,hogy hol kell még finomítanom.Mondjuk akkor pénzre lesz szükségem,mert mindet elköltöttem.