A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90468 Tessék. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Facilities.Van 77,8M igazolási,és 940k fizetési keret.Ezt ugye nagyban köszönhetem a 45M átigazolási bevételnek is.Bár a főnökséget ez nem nagyon érdekli,mert akkor is adtak csillagászati pénzeket,amikor nem is volt pénzünk.(Bár az a maffiózó elnök már eltűnt azóta).Én viszont csak minimálisan költöttem,később az is sokszorosan megtérül majd.Mint a példa is mutatja,hogyan lehet semmiből két év alatt 45M-t csinálni.És ez nem szerencse kérdése,bárki képes lehet hasonlóra,csak egy jól működő scoutrendszert kell kiépíteni.És itt vannak a finances,valamint a szponzorok.Most már szezon közben is nő a klub értéke.Csak a játékosaim értéke 250M körül mozoghat,és folyamatosan nő a BL szereplésekkel,válogatottságokkal.Eddig minden évben jött új szponzor(volt,hogy kettő),most már nyolc van összesen,és mindig nagyobb pénzekkel támogatnak.De hogy ebből bármiféle következtetést le lehet-e vonni,azt kétlem.Több karriert is játszottam olaszban,de ahány,annyiféle volt.A Lazio-nál pl.öt év alatt két új szponzor jött csak,az is egy vicc kategória.De játszottam a Lecce-vel,és a harmadik évre a leggazdagabb olasz klub voltunk.A hatodik év körül már évi 100M fölött adtak a szponzorok,és annyit költhettem volna,mintha a City-nél lennék.Három BL győzelem,és vagy tíz év múlva csak a Barcelona volt gazdagabb.Szerintem ez a szponzor dolog éppolyan véletlenszerű és kiszámíthatatlan,mint a sugar daddy.Ez a része különben sem érdekel a játéknak,mert soha nem költekezek.Csak fiatalokat hozok,és a legtöbb pénz,amit valaha elköltöttem játékosra,biztos nem volt 10M.Úgy hogy nekem ne adjanak egy rahedli pénzt,hanem kapják össze magukat,és építsenek egy normális stadiont,mert ezt már évekkel ezelőtt kinőttük.Januárban rájuk is kérdezek,hogy mizujs ezzel kapcsolatban.A Serie-A ban pedig nagy pénzek vannak,szezon előtt is kaptam 50M TV pénzt.A fejlődés útja kis csapattal nálam mindig ugyanaz.Alacsony osztályban nem kell pénzt kiadni senkiért.Nagy db-vel találni kell free player-eket,akikkel elérhető az aktuális cél.Bár szörnyű stresszes tud lenni egy átigazolási időszak,ez tény.És a létező legalacsonyabban kell tartani a kiadásokat.Jelen esetben csak az első évben voltak kisebb gondjaim.Lehetett volna sokkal rosszabb is,de azt is megoldottam volna.Össze kell szedni a közép és kelet-európai országokból a tehetségeket,akiknek jó része kis pénzért elhozható,és nevetséges béreket kérnek.Egy év,aztán máris ötször-tízszer annyit érhet a klub,mint előtte,köszönhetően a játékosok értékének növekedésének.A legjobbakat el kell adni szép pénzekért,és újakat hozni helyettük.És máris biztos a háttér,bátrabb célokat lehet kitűzni.Nálam ez mindig működött,és egyetlen szponzorra sem volt szükségem hozzá.Bár kétségtelen,hogy gyorsabban tud versenyképes fizetést biztosítani a klub,de még ez sem nélkülözhetetlen.Aki menni akar,az menjen de nem akármennyiért.Szóval egyetemes megoldás talán nincs,de vannak jól járható utak.A pénzre várni nem jó ötlet.Tenni kell érte,mert aránylag gyorsan is lehet nagy pénzeket kitermelni.Most van olyan játékosom,aki ötször többet ér,mint az egész klub négy és fél évvel ezelőtt.Bocs,de ez hosszabb lett,mint gondoltam.