A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Üdvözlet az uraknak. Nyilván senkinek nem mondok újat azzal, hogy nagyon régen nem jártam erre, gyakorlatilag az utóbbi hónapokban semmit sem foglalkoztam a topikkal. 1800 új üzenet érkezett a legutóbbi látogatásom óta, és ez nem csak arról árulkodik, hogy nincs gond az aktivitással.
    A játékot is nagyon ritkán indítom el, egyszerűen még játszani sincs időm a munka és a barátnőm mellett. Szeptember 23-án megyek Németországba, két hónapig valószínűleg még internetközelben sem leszek. Hogy mi lesz utána, azt még konkrétan nem tudom, de valószínűleg Anglia felé veszem az irányt.
    Voltak ennek a topiknak nagyon jó házigazdái, és amikor én vettem át ezt a szerepet, azt reméltem, hogy közéjük fogok tartozni. Nem sikerült úgy ahogy elterveztem. Ugyanakkor ez a közösség megérdemel valakit, akinek ötlete, ideje, kedve, energiája van arra, hogy a topik házigazdája legyen.
    Ezért lemondok a házigazdai szerepemről és hamarosan átadom a stafétabotot valaki másnak. Elképzelésem már van arról, hogy ki lehetne a következő, de nem fogom egyedül eldönteni ezt a kérdést.
    Szeptember 9-én este 23 óráig várom a privát üzeneteket tőletek, benne annak az embernek a nicknevével, aki szerintetek a legmegfelelőbb erre a pozícióra.
    Továbbá bárki, aki úgy érzi, hogy el tudná látni a feladatokat, szintén privát üzenet formájában jelentkezhet házigazdának. Mivel a fórumozók többségét ismerem, ezért a jelentkezéskor nem kérek mást, csak azt, hogy néhány ötletet írjatok le, amivel szerintetek házigazdaként a topiklakókat segíteni tudnátok.
    Jövő hét közepéig-végéig mindenképpen kiderül, hogy ki kerül a helyemre. :)