A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Pro Vercelli 2016-2017.
    Némi hiánypótlás a karrierhez,mert ismét motivációs gondokkal küzdök.(Még szerencse,hogy nem a játékosaim.)Már messze elhagytam az 1500 óra játékidőt,és egyre gyakrabban fordul elő,hogy napokat kihagyok.Egyre kevésbé tud lekötni.Tehát.A klub eddigi legnagyobb üzlete.18 évesen jött ingyen,csak nevelési díjat fizettem érte.Akkor nézett ki így.És itt tart most.A legjobb játékosom volt,de egy pillanatig sem haboztam.A Man.City 45,5M€-t fizetett érte.A szezon végén menni fog ő is.1M€-ért hoztam még a Lech Poznan-tól ,és legalább 30-ért fogom eladni.Van helyette egy 19 éves német,aki már majdnem ilyen jó,és még jobb lesz.Ráadásul jövőre már saját nevelésnek számít,őket pedig megtartom,ha lehet.Azért minden évben betervezek legalább egy hasonló üzletet.Ettől függetlenül is jól állunk anyagilag.Nem fájt a"4-year TV deal at 30M per season"sem.Emellett van két 12M körüli,és néhány 1-2M-s szponzorunk is.Csak a Juventus van előttünk pénzügyekben itthon.De nekik van 98M bankkölcsönük,mi pedig tiszták vagyunk,mint a hó.Új elnökünk van,aki konkrétan kp-t nem hozott,de szerintem ezeket a szponzorokat ő intézte.Mille mille grazie signore."Idősödik"a csapat is,a következő szezonban már nem lesz húsz alatti játékos az első keretben.Most már a vezetőség sem bírál,tavaly a boardroom promises egész évben 0%-on állt,mondván,hogy csalódottak a rengeteg fiatal miatt az első keretben.(pedig hoztam négy 25 évest,hogy legyen"rutin" is a csapatban.)Most 100%-on van,és hirtelen nagyon boldogok a sok fiatal miatt.Pedig közben csak annyi történt,hogy megnyertük a Serie A-t. Valószínűleg mindenképp győztünk volna,de a nagy különbséghez kellett a Napoli iszonyatos mélyrepülése.Számomra a győzelem egyértelmű elvárás volt,csak a kiegyensúlyozottságunk lepett meg.Az Európa Liga már nem sikerült,az elődöntőben kiejtett az Arsenal.De az elmúlt négy évben a 17-18 éves tehetségek közben 21-22 éves klasszisok lettek,és a zöme egy-két éven belül világklasszis lesz,némelyik már most az.A scoutok is 7/24-ben dolgoznak,tele az ifi remek képességű srácokkal.Csak néhány a legjobbak közül:Ferrari,Porta,Solak,Illés,Mijatovic.Sajnos egyet benéztem.Moldovan.4-es composure,úgyhogy szépen elpasszolom,mert itt nincs mit tenni.Valahol egy egész jó balszélső lesz majd belőle.Mert felnőttként csatárnak használhatatlan lesz.Úgyhogy a dolgok szépen alakulnak,már csak egy normális stadion kellene,mert négy éve javítgatják,de már nincs hová.Emiatt évek óta idegen stadionokban kellett játszanunk.Legutóbb a Novara közel 18 ezres stadionjában voltuk"vendégek",de ott is majdnem minden meccsen telt házunk volt.Az idei szezonra kitűzött cél a vezetőség részéről a bajnoki cím megvédése,és az első kör elérése a BL-ben.Az első simán meg kell,hogy legyen,az utóbbiban pedig valami igazán nagyot akarok alkotni.Bár így voltam az EL előtt is,ami egy nagy csalódás volt.Nem rossz csapat az Arsenal,de nem hiszem,hogy jobb,mint mi.Most már nem lehet semmit a tapasztalanságra fogni.A legjobb játékosaim 120-150 tétmeccset játszottak az elmúlt négy évben.Itt tartunk most:Bajnokság.BL csoport.És a CSAPAT!Köszönöm a figyelmet.