A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    én úgy kezdtem a játékot,hogy nem engedélyeztem az átigazolási pénzt,szóval nyáron nem is tudtam eladni/venni,ahogy a többi csapat sem,így még legalább télig a jelenlegi viszonyok vannak,szóval abból kell főznöm ami van,amiket leírtál minden szava igaz,ahogy a korábbi posztjaidat is mindig csodálóan olvasom,mert nagyon vágod a játékot,én már jó 8 éve nyomom a játékot,de szerintem hozzád képest semmit nem értek hozzá :D Na már most én eddig megvagyok elégedve az eredményekkel,a játék jó,hazai pályán totális dominancia ellenféltől függetlenül (A Higuain-Albiol-Hamsik-Callejon féle Napolit lefociztuk),míg idegenben is sikerült eddig fölényben lennünk (PSG-Madrid 1-3). A játékosokról annyit,hogy a védelemben én hosszútávra csak Ramosban,Marceloban,és Varane-ban gondolkodom,a többi vagy eladó lesz már szezon végén,vagy még esetleg 1 szezonra jók lesznek a padra. Varane egyébként 7.58-as átlagot hozott eddig,amivel a csapat 2. legjobbja CR7 mögött...nemrossz. Középpályán már elég bő a választék,Xabi Alonsot leszámítva gyakorlatilag mindenki 25 éven aluli,ami jó alap a jövőre nézve,bár Khedira a játékban se Real szint,de egy évre padra még jó. Casemiro,Illarramendi pofátlanul fiatalok,és tehetségesek,első évben folyamatosan adok nekik 15-20 perceket,de rotációban akár meccseket is kapnak ha ugy adódik. Szélekre,meg irányitó posztra van választék,CR,Di Maria,Isco,Modric,Bale...CR,Di Mariaval évekre lehet számolni,ez egyértelmű,na de ugye ittvan a Béla is,aki szintén balszélső mint Mari,hosszútávon nem fognak megférni egymás mellett,ahogy a való életben sem. Isco több funkciós plája,megvan a sebessége ahhoz hogy valamelyik szélen játsszon,és megvan az esze ahhoz,hogy középen irányítson,őt muszáj játszatnom,mert nagyon jó lesz. Modric detto mint Isco. Támadósorban nálam hárman vannak,Benzema-Morata-Jesé,ebből ugye 442-ben egyszerre kettő játszik,eddig remekelt a Benzema-Morata kettős,a fiatal spanyol duplázott a Napoli,és a PSG ellen is,Benzema meg ugye Benzema,igazi gólvágó a játékban.