A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Egy kicsit nézegettem az új db-t,kifejezetten Real Madrid ügyben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van pár észrevételem,mint szimpatizáns.Ami először feltűnt,hogy Bale már a kezdésnél sérült, gerinchúzódása van.Különben is úgy emlékeztem,hogy nagyon sérülékeny.Megnéztem korábbi mentéseimben,és igazam volt.1. 20182.2016Egy még hosszabb mentésben csak két oldalra fértek ki a sérülései,32 évesen már éveket hagyott ki összesen.A játékban ingyen sem kellene ilyen ember.Mivel az fm 09 óta nem játszottam velük,nagyon meglepődtem a csapaton is.Számomra siralmas az összkép.Most van három balszélső,mert Di María is az.Bár mindhárom tud jobb oldalon is játszani,de ez akkor sem vall sok észre.Kimondottan jobbszélső csak Borja,de az a srác egy közepes focista lesz,soha nem lesz klasszis belőle.Morata dettó,a játékban tucatember lesz belőle,nem egy Real szintű csatár.Így fog kinézni érett játékosként.A fél életét másodosztályban játszotta,mindenhonnan elzavarták.Normális jobbhátvéd sincs a csapatban,mert egy világklasszis csapathoz Arbeloa nem méltó.Kezdőnek végképp.Marcelo-nak legalább van cseréje,ott van Coentrao(ő sem nagy szám).És mi történik akkor,ha Benzema megsérül,vagy nincs formában(bőven lesz ilyen),mert csatárposztra végképp nincs alternatíva.Ha valami történik vele,csak CR9 tudná helyettesíteni.Szóval ez a Real Madrid(most a játékról beszélek)a lehetőségeihez képest nem Real szintű csapat.Sok a lassú játékos,nem a természetes helyükön játszanak az emberek,és van talán nyolc ember,aki az én mércém szerint megüti egy világklasszis csapat színvonalát.És egy-két posztot leszámítva,nincs megfelelő csere sem,nemhogy minőségi.Ezt a keretet a Barcával összehasonlítani nem is lehet.(Bár én megtettem a GS-ben,de minek.Több poszton a cseréi is jobbak,mint itt a kezdők)A csapat jelenlegi összetétele alapján még inkább az a véleményem,hogy ez a 100M-s igazolás felesleges és felelőtlen döntés volt.Főleg azt figyelembe véve,hogy több poszton is óriási lyukak vannak a csapatban.De ők pont arra az egy posztra igazoltak,ahová nem kellett volna.A kerethez szerintem is a 4-2-3-1 passzol,még akkor játszik a legtöbb ember a saját helyén,valahogy így.De nem feltétlenül ezekkel az emberekkel.A Ronaldo jól elboldogul ott,alapvetően úgy is jobb lábas.Tehát lenne tennivaló bőven,ha az ember nem elégszik meg a második helyekkel.Mert ez a csapat mindenféle piszkálgatás nélkül is jó a második helyre.De egy BL győzelemre?Mert itt más nem lehet a mérce. És a végére:Mateos.Két dologra leszek kíváncsi.Milyen gyorsan szürkül bele a magyar fociba?Gyenge közepes a srác,de nálunk azért illene kimagaslóan játszania.A másik a fizetése.Honnan a bánatból fizetnek ki egy embernek évi 250M Ft-ot,mikor több csapat egy évben gazdálkodik ennyiből(sem)?Mert a játékban nem láttam sugar daddy-t a Fradinál.Vagy nálunk beéri kevesebbel is?