A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #89068 Addig dumálok itt,hogy holnap reggel kezdek egyet a Bromley-val.Már úgyis csak a régi mentéseimbe kapkodok bele.Kifulladt a kedvencem,a San Marino Challenge is.Hiába nyertem már nyolc serie-A-t,a válogatottal nem tudok nyerni.Világklasszis játékosaim vannak,az utolsó két VB-n és EB-ott voltam,de a legjobb eredményem egy (elbukott)EB elődöntő.Beleuntam.De ez most talán újra meghozza a kedvemet.
Amit leírtál,az szépen hangzik.Belemerülni a taktikába hasznos dolog,de nem ezekben az osztályokban.Ez olyan,mintha atomfizikát tanítanál az óvodásoknak.
Ha a taktika ínyencségeivel szeretnél bíbelődni,akkor utoljára mondom,a legrosszabb ligát választottad.Ezeknél a játékosoknál a taktikai mutatók a béka segge alatt vannak,képtelenek összetett feladatokra,csak összezavarodnak.Igazán érett,taktikus játékosokkal pedig nem fogsz találkozni a League One alatt.(Ott sem sok van)
Természetesen mindenki azt csinál amit akar,minden taktika lehet jó a hozzá passzoló emberekkel.Az egyik kedvencem még az fm11-hez valamelyik angol oldalon volt feltéve.Az 1910-es években használt 2-3-5-ös taktikával hat bajnokságot nyert az Atletico Madriddal.Én csak leírtam egyet,ami jól működik(működhet).Hetedik éve játszom az fm-ekkel,döntő többségben sikeresen,de még soha nem néztem hőtérképet.
Agyalok eleget enélkül is.Ha ez is foglalkoztatna,kijönne a 14,mire végeznék egy szezonnal.Nem vagyunk egyformák.
Szóval holnap Bromley.Teszek fel majd képet,ha esetleg érdekel valakit.