A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #89066 Nem mehetsz mínuszba.Szabadulj meg akár a legjobb embereidtől is,de tartsd be a büdzsét.Lehet,hogy nem szólnak rád egyből,de morcosak lesznek,és ha jön néhány váratlan zakó,gondolkodás nélkül kirúghatnak.Rúgj ki mindenkit aki pénzbe kerül,és igazolj amatőröket ingyen.Azokkal is bennt fogsz maradni,első évben legalább kitapasztalod a dolgokat.A taktikával ne foglalkozz,mert a játékosaid nem fogják tudni soha rendesen betartani.Ezek a srácok nullák ezen a téren.A begyakorolt (játszott) taktika természetesen visszaesik a holtszezonban,de néhány edzőmeccs és majd szép lassan elkezd visszaállni.De nem szabad erőltetni,mert nincs meg hozzá a háttered.Nem szabad beleesni abba a csapdába,hogy azt hiszed,hogy mindent úgy kell csinálni,mint egy nagy csapatnál.SOHA ne állíts be egyéni edzést senkinek,sem új posztot.Nincs meg hozzá a kellő edzői,orvosi stábod.Fáradékonyak lesznek a játékosok,és rengeteg sérülted lesz.Ráadásul mire megtanulná,egy osztállyal feljebb az a játékos már nem lesz elég jó.Posztra igazolj.Legyen hat csatárod,hat középső középpályásod,a védőkből is minden posztra kettő.Aki nem illik bele ebbe a felállásba,azt az első percben el kell adni,kirúgni.A taktikát itt nem kell túlértékelni,majd ha odaértél a League Two-ba.El kell fogadni,hogy a drága jó fiúk nem alkalmasak elsajátítani egy kifinomult taktikát.Itt a cél az,hogy a tiéd legyen a liga leggyorsabb csapata.Mivel a többi csapat is falábúakból áll,a gyorsasággal futószalagon lehet meccseket nyerni,vízilabda eredményekkel.Ha már az első évben van egy-két kölcsönjátékosod is(ezért is lehet jó a Bromley)120-150 rúgott góllal lehet bajnokságot nyerni.És ezt pontosan tudom,mert még decemberben megcsináltam a Hayes&Yeading csapatával.Sétagalopp volt elérni a Legue Two-t.Alig vesztettem három év alatt meccset.Sok gólt is kaptam,de rengeteget rúgtam.6-2,9-4 meg ilyen eredmények sora.
Igen,egy kis csapat ebben a játékban elérheti a nagyok szintjét.Azzal kapcsolatban azért vannak fenntartásaim,hogy egy 10 ezres kisvárosnak lesz-e valaha 60 ezres stadionja.Szerintem nem,de cáfoljatok meg,ha valaki mást tapasztalt.Nekem a tizedik év körül már 45-ezres volt a stadionom,de a Hayes is londoni csapat.
Az újrajátszott (újratöltött) meccsnek semmi értelmét nem látom.Semmit sem tanulsz belőle.Még ha ugyanazzal a taktikával is töltöd vissza,tízből tízszer más eredmény születhet.Pl. 3-0 vagy 0-3.Akkor ebből mit tanultál?Semmit.Ráadásul hiába kiabálsz nekik,értelmetlen.A három csatár közül berakod a colost középre,beállítod hogy fejre kapja a labdát,a másik kettő lábra.Támadásra játszol mindenki ellen,aztán elengeded a kezüket.Lesz ami lesz.Amíg megy a meccs,netezel.Ennyi az egész.