A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #88425
    Úgy egy hónapja azért újra elővettem a játékot és csak kezdtem egy - végül - rövid gamet. Az olasz válogatott padjára ültem le. Nem tűnt nehéznek a dolog, de a VB selejtezők kicsit neccesre sikerültek. Örményekkel döntetleneztem, dánoktól kikaptam, így lett húzós a dolog, de a végére első helyen utazhattam brazíliába.

De előtte volt ugye egy Konföd Kupa is. A Mehikó, Kamerun, Brazil csoportba kerültem, ahol egyedül a házigazdákkal döntetleneztem. És az egész tornán egyedül Mexikó ellen kaptam csak gólt. Úgyhogy sima továbbjutás volt.

Az elődöntőben Uruguay várt, akik nem voltak könnyű ellenfél, de Matri és Osvaldo segítségével leléptük őket.

A döntőben pedig a Spanyolok vártak. Egy pár hónappal korábbi barátságos meccsen simán megcsapkodtak minket, de most nem ment nekik. Beton védelem mindent visszaütött. Végül Matri és Giovinco góljaival nyertünk 2-0-ra. Éljen a Konföd Kupa győzelem.

Egy évvel később nagy reményekkel vágtunk neki a VB-nek. Akár meg is nyerhetjük...akár. De inkább simán kiestünk a csoportból... :D