A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Folytatom tovább a San Marino-i kalandomat.Nem sikerült elsőre a feljutás a Serie A-
    ba,de másodszorra igen.A két következő szezonban 12 és 8.hely.Szépen alakulnak a
    dolgok,de a válogatott még mindig nagyon gyengécske.Bár néhány szép eredményt
    elértünk,köszönhetően annak a 7-8 18 évesnek,akik már a klub saját nevelései.Sajnos
    egy igazán jó ifi(majdnem wonderkid kategória)az olasz válogatottságot választotta-
    meg tudom érteni,kettős állampolgár,olasz U19-es kerettag.De játszik San Marino-i
    játékos az Udinese és a Atalanta csapatában is.18 évesek,és elengedtem őket,mert
    nem akarom,hogy a komplett válogatott az én csapatomban játsszon.A bajnokságban
    a cél egyértelműen a nemzetközi kupa elérése.
    Viszont lenne itt valami,amiben tanácsot kérnék.Elkezdtem egy másik karriert is,mert
    mindig kettőt játszok felváltva.Betöltöttem a megye 4-es adatbázist és a Vas megyei
    2.ligában az amatőr státuszú Újperinti SE Szombathely-t választottam.Márciusban
    megjöttek az új ifik,de nem tudok nekik szerződést adni.A youth contract-ot a klub
    nem engedi,az amatőrt pedig mind a tizenöt visszautasítja.Találkozott már valaki
    ilyennel?Mert felrobbanok a méregtől.Nem mintha bármelyikük megütné egy NB 3
    szintjét is,de a megyeiben néhány használható lenne.Játszottam angol sokadik ligás
    amatőr csapattal,de nem emlékszem hasonlóra.Vagy ki kell bekkelnem,hogy profi
    legyen a csapat?Fitness trainer-t és Head of youth development-et sem sikerült még
    igazolnom,pedig a játék kezdete óta fenntartom a hirdetést,bár ezek nélkül egyenlőre
    megvagyok.De ez az ifi kérdés kiverte nálam a biztosítékot.