A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    na de ezt magyarokkal is meg lehet tenni? :D
    Én 2020-ban járok és ingyen tudok ilyen francia U19-es vb győztest, meg 1-2 milliókért olyan 4 csillagos argentin srácokat hozni hogy csak lesek. Meg ugye ott vannak az afrikaiak is. Magyarból viszont még véletlen se akad. A legjobb magyar játékos helyett is van a keretemben 20 éves gyerek amelyik klasszisokkal jobb és bagóért vettem.
    Már tényleg ott tartok, hogy nem kell igazolnom hanem csak játszatni a csapatot együtt és nyerik a bajnokságot nagyon lazán. Mostanra a legnagyobb gondom az lett hogy kit kéne kihagyni. Pl. egy kicsit variáltam a taktikán és egy második felállást is begyakoroltattam ezért nem volt szükségem az egyik (amúgy mocskosul túlfizetett) 21 éves egyiptomi válogatott target man-emre, kölcsön adtam a Fenerbahcenak ahol fossa a gólokat. És ilyenek nem férnek be most hozzám. Elkapott a hév anno aztán bevásároltam, most meg nem tudom kit zavarjak el. :D
    Akárkit beállitok az stabilan hozza a 7-8-as osztályzatot, bármelyik csatárt teszem be tuti hogy gólt fog rúgni