A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    na megnéztem a magyar válogatottat 2020-ban. Nálam nem olyan fényes mint nálad :D
    Véber Zsuzsi a szövkap, ez is mutatja hogy milyen gyengécske is lesz a focink akkorra :D
    Egy 5 milliós Feyenordos támadó a legértékesebb játékos, utána Otigba jön, aztán ilyenek hogy Bódi, Futács, Lázár, Adorján (nálam volt, jól is játszott, de nem volt hajlandó hosszabbitani és ingyen ment az Olympiakoszba ahol egész jól tolja).
    A generáltak elég gyengécskék sajnos. Az egyik az ADO Den haag-ig jutott, ő a legjobb. De már ilyen Eger, Vác szintű csapatokból is behivogat a nagyszerű Véber mester.
    Sajnos én is kénytelen vagyok külföldiekre támaszkodni, pedig szivesen megvenném én a magyart ha már kinevelni nem tudom, de halál gyenge mindegyik.

Zolika - az edzést én úgy csinálom, hogy van posztonként külön (szélső-, középső védő, winger, középpályás, irányitó, csatár-kb ennyi), oda beosztottam az embereket, azzal nem is variálok. Szezon előtt lenyomok egy fizikai felkészitést, akkor mindenkinek csutkára van húzva a strength, stamina, labdát nem is látnak pár hétig, utána szezon előtt még mindig le szoktam nyomni legalább 5 edzőmeccset. Szezon közbeni szünetnél erőnléti edzést nem csinálok, akkor inkább adok egy kis pihenőt, aztán edzőmeccsek 4-5 naponta.
    Amin állitgatni szoktam az a match preparation, bár 2020-ra már nem kell variálnom vele csak a BL-ben, hazai meccseken teamwork vagy támadó, attól függ kivel játszok.
    Az egyéni edzést mindenkinek beállitom és általában fél évig szoktam hagyni, meg pár havonta ránézek. Ha valamiért nem akar fejlődni abban akkor változtatok. Ha 1-2-3 pontot fejlődött akkor valami mást állitok. Én nem szeretem ha 1 értéke kimagasló, inkább a többit is próbálom utána húzni. Persze van a keretben 2-3 olyan akinek kimaxolom mondjuk a szöglet, vagy szabadrúgás értékét és őket évekre magamhoz is láncolom.