A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    Gyorsba 3 szezont letoltam a Reallal. 1. év: bajnoki 2. hely, spanyol superkupa, spanyol kupa. A Barcelona gyakorlatilag bucira vert mindenkit, 103 ponttal bajnokok lettek, Messi 51 góllal gólkirály, omg. 2. év: bajnokok lettünk, most mi 103 ponttal, Barcának 101, beszarás :D spanyol kupa, szuperkupa begyűjtve, BL elődöntőben Barca vereség, Messi 44 góllal gólkirály. 3. év: 101 ponttal bajnoki cím, spanyol kupa, spanyol szuperkupa, bl-ben újra Barca vereség a negyeddöntőben. Messi 51 góllal gólkirály :o... Beszarás, 47 meccs 79 gól(!) Nagyon durva, ilyet még nem láttam.
    Fontosabb igazolások: Gago, Alonso, Altintop, Diarra, Drenthe, Carvalho, Sahin, Callejon, Khedira, Granero, Kaka eladva. Azpilicueta, Fellaini, Javi Mertinez, Douglas Costa, Hamsik, Mata, Vertonghen megvéve. bajnokság tök egyoldaló, vag ymi, vagy Barca diadal a végén, alig pár pont különbséggel. Spanyol kupa dettó 3-ból 3 eddig. BL ami nem jött össze eddig még, a Chelsea és 2X a Barca ellen estem ki eddig.

Kező 11: Casillas-Ramos,Albiol, Pepe, Marcelo-Javi Martizez-Özil,Hamsik-Ronaldo,Mata (Di Maria)-Higuain (Benzema)

Taktika: Galore Goals, meccsek 80%-át nyertem, 3 lőtt, és kb 0.5 kapott gól átlagban.

Évek óta nem toltam, kicsit kiéltem magam pár nap alatt :D
    Közben van egy Swindon Townos mentésem is, egy évet letoltam, bajnokok lettünk kb 7 ponttal, majd vmikor folytatom a 3. osztályból, most elég volt egy ideig az FM-ből.