A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• shad0w
    üdv! tegnap kezdtem el játszani a 2012-es fm-el, pár éve még elég sokat játszottam a korábbi verziókkal. azóta rengeteg dolog változott, így szükségem lenne a segítségetekre.
    a Milannal kezdtem, gondoltam belerázódni jó lesz egy erősebb csapat, de úgy látszik mostanra bénább lettem mint gondoltam :D komolyabb átalakítást nem végeztem a csapaton, Seedorfot elpasszoltam, mert még ha a világ legjobb játékosa is lenne a játékban akkor sem játszatnám :P helyette jött Milan Badelj, kb ugyan az a poszt, technikailag gyengébb de fizikálisan erősebb játékos.
    na a lényeg az, hogy a Milan által valóságban alkalmazott taktikához hasonló módon játszatom a csapatot (4-3-1-2, ha szükséges később részletesebben is leírom), tulajdonképpen az összes meccsen dominálunk, nem ritkán 60%-ban nálunk van a labda, olyan meccs még talán nem is volt, ahol ne lőttünk volna legalább kétszer annyi alkalommal kapura mint az ellenfél, de általában annál is többször.
    és itt jönnek a problémák. a kaput eltaláló lövések aránya meglehetősen, hogy is mondjam, szar. 20-ból talán 5-6. pedig a távoli lövéseket is már próbaként minimálisra vettem mindenkinél, de akkor is. az ennél is nagyobb probléma, hogy ebből pedig talán 1 gól ha születik, de általában annyi sem. az eddig lejátszott nagyjából 20 meccsemen ~15ször az ellenfél kapusa a meccs embere. nagy meccset még talán nem is nyertünk, BL csoportkörben mindenki aláz, Inter, Roma, Juve egyaránt elver minket. sosem nagyon, 1 gólnál többel még nem is kaptam ki senkitől. a baj az, hogy a kinyíló nagyobb csapatok ellen sem tudunk gólt szerezni, mint ahogy a betömörülő kisebbek védelmét sem tudjuk feltörni.
    most az inter ellen 20-szor lőttünk kapura, 8 találta el, szereztünk egy gólt. az inter 6-ot lőtt, eltalálta 4-szer és szerzett 2 gólt. eközben volt 10 szögletünk, nekik egyetlen sem, labdabirtoklás pedig 55-45 a javunkra.
    a taktikát már elvileg teljesen megszokták a játékosok, játszattam őket együtt is, próbáltam rotálni is, de Pato, Robinho, Ibra, Cassano, mindenki teljesen impotens.
    merre induljak? :D köszi előre is!