A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    No kérem, véget ért az első szezon... mindenki fantasztikus nem várt eredménynek titulálja azt amit elértünk, és annak fényében, hogy kiesőjelöltként tartottak minket számon, én is nagyon büszke vagyok :)

Már öt körrel a vége előtt biztos volt, hogy minimum a rájátszás meglesz, bár ekkor még a bajnoki cím sem tűnt elképzelhetetlennek, ám sajnos az éllovas Gelát már nem bírtuk befogni, így a második helyen mehettünk a rájátszásba. Az elődöntőben a Melfit győztük le 0-0, 2-0-val, majd a döntőben a Cassinot 3-1es összesítésben (2-1, 1-0)...

Paolo Carbonaro sokminden az egyben... Gólkirály lett, a csapat húzóembere (látszik, a góljaink felét ő pakolta be), a szezonban a legjobb teljesítményt nyújtó játékos, az év játékosa. Jó lenne megszerezni kölcsönbe ismét a jövő évben, de nem tudom, mit tudnék ajánlani a Palermonak azért, hogy ismét nálunk játsszhasson.

Négy játékost adtunk az év csapatába, a második legjobb manager lettem az évben (az első a Gela managere)... Fantasztikus második helyünkért 20.000 ojrót kaptunk... Gyorsan rendbe kéne hozni a klub anyagi helyzetét, illetve mivel a húzóemberek nagy része csak