A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Ajaj... nöm érjük ögymást kolléga! :))

Megverhet a gyengébb csapat, nincs ezzel gond. Az a gáz, hogy lemos a pályáról egy olyan csapat, aki amellett, hogy osztály különbség van köztünk, még ráadásul rossz formában is van. Az 5-s gyorsaságú és 5-s cselező képességű csatár lefutja a 18-s gyorsaságú szélső hátvédemet, elfektet még két világ klasszis védőt, majd 20-ról fel varja úgy sarokba, hogy a kapusom csak néz. Emellett konkrétan minden statisztikai adatba kétszer jobb mint én. Nyerjen, én nem bánom... legyen nehéz a játék... azt kifejezetten élvezem, csak ne legyen irreális. A régi FM sorozatokban ezt úgy oldották meg, hogy kapott egy büntetőt, vagy fejelt egy gólt szögletből, esetleg eladtam egy labdát hátul amit elcsentek és egy az egyben ment a kapura. De nem nőt fölém játékban 90 percen keresztül úgy egy jóval gyengébb csapat, hogy bármit tegyek is, nem reagálnak rá az aranylábú gyermekeim. Ilyen nincs... még az angol, vagy spanyol bajnokságban sem... lehet, hogy rossz napjuk van, de ettől még az ellenfél csatárából nem lesz sprinter, ha egyszer az adottságai alapján erre nem képes...