A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #12448 Sziasztok! Hosszú lesz.
Newcastle-el kezdtem, évek óta sikertelenek, gondoltam, felrázom őket. Első dolgom a fizetési keret csökkentése volt, 1,2m euro-ról sikerült 1-re levinni, egy két elég magas fizetésű játékos eladásával (aprópénzért). Pl. Emre, Geremi, Butt (Duff és Babayaro nem kell senkinek 0 pénzért sem). Bajnokság elég gyengén indult, aztán december környékén megtáltosodtunk. Csak sajnos Owennek megpiszkálták az ánuszát, így el kellett adnom januárban. Helyére nem vettem senkit, Asamoah Gyan lett az egy szem csatárom és iszonyúan bevált. Januárig jobb szélső volt, utána csatár és gólkirály lett, és a második évemben is szórja a gólokat, talán a legjobb igazolásom volt idáig. Végül a 3. helyre sikerült befutni. 3 fordulóval a vége előtt Pool ellen volt ki-ki meccsen, ha nyernek, megelőznek, plusz a chelsea is, óriási meccsen nyertem 2-0-ra.
Második évem elég felemás, bajnokságban középmezőnyben vagyok, bl-ben meglesz a továbbjutás (milan, panathinaikos, tel aviv), talán az első helyen. Sajnos az első és a második évemben is nagyon sok gólt kapok, nem tudok vele mit csinálni, de sokat is rugok szerencsére.
Végül jöjjenek a képek, sok lesz.
Első évi igazolások:
Első év végén a keret:
Első év tabella:
És a nagy meccs a Pool ellen: