A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Arsenal 2014-15 (fm 14)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2. szezonomat kezdtem az Arsenal padján, a bajnoki címvédés, BL győzelem és kupagyőzelem volt a cél.
    A szezon elején néhány erősítést csináltam a keretben, jött Dória hátvédbe, miután lenyomott egy brutáljó szezon kölcsönben a Swanseanél, Wanyama 30 milláért (megérte), a Werderes Diego ingyen, illetve Iago Falqué 775k-ért, Carlos Fierro 4-ért, a többi mind fiatal.
    Az előző évi csapatból elment Bendtner aki amúgy se sok sót evett meg, Giroud 31 millióért (nálam piszok gyenge volt) és Sagna (6 millió) a Monacoba, Monreal a Betisbe, illetve még vagy 20 játékost kölcsön adogattam, tehát nagy változás nem volt a keretben.
    Nagyjából ez volt a kezdő, a 2 fiatal szélső hátvéd (Shaw-Gibbs és Jenkinson-Lucas Farias) rotálva volt, jobb szélen Walcott-Oxlade, balon Özil-Falqué, elől pedig Mandzukic, bár idővel Fierro is több lehetőséget kapott, 27 meccsen 10 gólt összekapart.

http://postimg.org/image/sfr3a4z27/

upload pictures online

A bajnokság nagyon kiélezett volt, habár decemberig kellett várni az első vereségre, a 4 döntetlen miatt a Chelseavel voltam nagy versenyben, vezetni igazából soha nem vezettem a tabellát - kivéve mikor számított, a végén :D
    Nagyjából hasonló szintet hoztunk, azon múlt a végén, hogy mindkét egymás elleni meccsünket megnyertem, így az utolsó fordulóban sikerült behúzni.

Tabella

image upload no registration

Meccsek

image upload with preview

Az FA kupában pont ők búcsúztattak minket az elődöntőben, emiatt kicsit morci is vagyok.

De aztán jött a BL, ott már jobb lett a kedvem.
    A csoportkör kínszenvedés volt, két vereség, 1 döntetlen, utolsó meccsen biztosítottuk be a továbbjutást.
    Utána jött a Real, pont mint tavaly, idegenben lőtt góllal továbbmentünk, Juventus ellen egy nyögvenyelős 1 gólos győzelem, a Dortmund ellen otthoni gálázás után idegenben rám hozták a frászt a srácok (3-0, 2-3), végül a döntőben ki mást - a Chelseat kaptunk, nagy nehezen 2-1-re nyertünk. Öröm-bódottág.

image upload no limit

A szezon 2 nyerőembere Özil és Dória volt, szögleteknél iszonyatosan érezték egymást, Dória házi gólkirály és a PL 4. legjobb góllövője lett a 12 góljával, Özil kiosztott 20 gólpasszt és mellé rúgott 8 gólt is.

Tervek
    mivel nagyon felment a játékosok értéke a BL/PL győzelem után, ezért egy kis kiárusítás lesz.
    Carlos Vela - 4 milláért vettem (opció volt rá), 1 év múlva 40-ért megvette a PSG.
    Samuel Umtiti - erős középhátvéd, vele mondjuk elqrtam, mert megvettem, de 1 évig még kölcsönbe visszament a Lyonhoz.
    Ter Stegen jön a kapuba, Szczesny egy sz.r (bocsánat a kapus rajongóitól)

megy/menni fog még Flamini (7 milla - WBA), Falqué (6 milla - Stoke), Vermalen (4 milla - Milan), Djorou (4 - Westham), Szczesny, Godin, Cazorla, Podolski, Diego, illetve Mandzukicon gondolkozok, aki nem feltétlen illik már a játékrendszerbe, egy nagy cula helyett egy mozgékonyabb játékost akarok előre, Fierro, Barbosa megverekszik majd a helyért.

kell majd egy bal szélső, ide én kis naiv Bale, Neymar, El Sharawy szintűeknél próbálkoztam, körberöhögtek (sőt Sharawy elment a Realba 25. sztárnak). Pénz van dögivel, 100 millával gazdálkodhatok, 1-2 játékosra simán rááldozom.
    kell még egy vkp Wanyama helyettesítésére, tavaly Flamini jól megoldotta, de már 31 éves volt, egy hasonló kvalitású srác kellene, most sokkal jobban akarom rotálni a keretet, viszont a fiatalok egyelőre csak kölcsönben fognak játszani (Sporting, Getafe szatelit klubom lett, ott jó helyük lesz)

Köszi, hogy elolvastad

Utoljára szerkesztette: kosheen, 2015.10.22. 19:15:04