A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Somae
    Köszi nektek :)

A játékosokkal már nincs probléma, akik a mi szintünkön erősítést jelentenek azok eljönnének hozzánk, csak még nem tudom megfizetni őket. Már most évi 500-700 ezres fizetéseket akarnak, amit teljesen irreálisnak tartok. Ezért is használom ki az évi 5 kölcsönjátékost, mert így ingyen jutok használható játékosokhoz fizetés nélkül. Ezáltal a kezdőcsapat fele minden évben meg van erősítve és csak a maradék 4-5 helyre kell igazolni. Legrosszabb 4-5 embert elzavarom (pénzt egyikből sem remélhetek), és ez előző szezonbeli kezdők lesznek a cserék. Így hihetetlen módon le lehet faragni a költségeket, a velünk együtt feljutott Luton pl. annyit költött új játékosokra, amennyit én egész évbe fizetésekre, és szerintem semmivel sem lettek jobb játékosaik, mint nekünk... :) Mondanom sem kell, hogy nekünk van a legkisebb költségvetésünk a League 1-ba, a szezon előtti esélyeket illetően 1000-1 esélyt adtak nekünk, tutira kiesünk a média szerint. Vezetőség sem a kiesés elkerülését, csak az az ellen való küzdést várja el... Viccnek is rossz, bár megnéztem hány pont kellett az előző években a bent maradáshoz, és bizony volt, hogy 55 ponttal kiestek csapatok... Következő szezon sem lesz unalmas, az tuti :)