Lenyeg: egy picike alakuloban levo magyar ceghez mentem kb 6 honappal ezelott, aholis allitolag par alapito iszonyu jofeju illeto egy ilyesmi dologgal foglalkozik.
Tema: intelligens labdak fejlesztese
Kerdesek es valaszok elhangoztak.
A beszelgetes vege fele feltettem a csokanak a koltoi kerdest:
Miert szenvednek jelado beultetessel, sugarzo anyagok elhelyezesevel, etc (merthogy a beszelgetes soran kiderult, hogy miket csinalnak ezen a teruleten, illetve nagyjabol az is hogy hogyan), hogy megjeloljek a labdat, mikor tudtommal a fociban a labda onmagaban egy jelzes (azt a bogyokat kell a kapu vonal moge juttatni, etc).
A kerdesem mar mar rautalt a baromsagok egesz sorara, vagyis burkoltan azt is megkerdeztem, hogy miert nem vak emberek fociznak (ilyen okorsegek sorakent akar radioaktiv erzekelokkel is fel lehetne szerelni a focistakat, kinyomni a szemuket es idegi implantatumot belejuk a sugarzas eszlelese vegett, jah es hogy erzekelhessek a tarsaikat is, azokat is sugarozzuk be ne csak a labdat, es amugy is, az egesz vilagot is sugarozzuk be).
A faszikam meg faszan probalta megmagyarazni az okorsegeket es adta elo mennyire ert hozza (a kepfeldolgozashoz elhiszem hogy ertenek es esetleg tenyleg nemzetkozileg vezeto a fejlesztesuk, etc).
Osszesitve: amig ilyen okrok vezetnek projekteket (microfosnal, grafisoftnal, et), illetve ekkora barmok irnak ki palyazatokat, es amig ilyen aranytalanok a keresetek vagyis amig korrupcio van, szval addig nem csak ez a tema LOL, de az osszes hasonlo is "pl: nyomkovetesi technologiak a penzmosasokat illetoen"