• ProGabe #11
    hihetetlenek vagytok!

    a foci azért a legelterjettebb csapatsport,mert a legegyszerűbb!kell 2 csapat,valami amikből kaput lehet csinálni, és valami,amit rúgni lehet.kész!lehet menni játszani

    pl. a vb dettó ugyan ez,csak kicsit több pénzből,és vannak bírók,akik döntéseket hoznak a szabályokat értelmezve.

    ha hoznának egy olyan szabályt,hogy legyen videóbíró,ahhoz pont az egyik fő szabályát kéne megváltoztatni a focinak:a futó órát!

    mindenki azzal jön,hogy az amerikai sportokban milyen jól működik a videóbíró.hát persze,de itt nem lehet megállítani az órát!tudom-tudom,erre meg azt mondanátok hogy csak pár máspodpercre kéne,vagy annyira sem,fusson az óra,stb.ez baromság!punk-tum.ilyen nem lesz a fociban,mert elveszne a lényege!minden egyes bedobáskor kérhetnék a bírót hogy nézze vissza.ha nem teszi,akkor meg bunda.ez csak egy példa!
    aki szereti a labdarúgást,és valamennyire érti is,és tudja milyen kinn lenni a pályán (tehát valamelyest belelát a focisták agyába) az tudja,hogy ez mekkora baromság lenne!

    ez a smartball a jó megoldások egyike!

    kBagyula:a bírón már évek óta van egy rezgő kis szerkezet,ugyanis a partjelzők zászlaján van egy-egy gomb,amit ha megnyomnak,megrezgetik a kütyüt,így jelezvén a bírónak!