elégedett pc-tulajdonosok
  • BaLeeX
    Ez a hardware fejlesztés téma elég érdekes kérdés. Én álltalában úgy szoktam csinálni, hogy veszek egy jónak mondható konfigot és akkor az 1 évig jól használható de még 1 évet is ki lehet vele húzni max a játékokban lebutítod kicsit a dolgokat. Persze ez az idő változhat is annak függvényében, hogy pl. el tudod e passzolni jó áron az aktuális konfigodat valakinek.
    Legnagyobb probléma, hogy folyamatosan változnak a szabványok pl. processzor foglalat, memória stb.

Most először voltam úgy, hogy a 2 éve sulinetbe vett konfigomat nem cseréltem le újra hanem inkább vettem bele még memóriát, procit meg videókártyát használtan és így talán még 1 évet is kihúzhat mivel az új játékok max közeli beállítással szépen elfutnak még rajta.

Sokszor gondol arra az ember, egyszerűbb lenne venni egy XBOX-ot vagy valamilyen konzolt és az egy 2 évig kitart amíg kitalálnak valami újat és abban nem kell fejleszteni. De így utánagondolva az is 80-100k és a PC-re sem költ sokkal többet az ember 2 évente és a PC az azért jóval többmindenre használható és a játékellátottságra sem lehet panasz.