Time machine jó dolog, recycle binnek köze sincs hozzá, szitematikusan, időintervallumokra lebontott mentéseket kér a fájlról, (hátrány: mindezt lassan és ha jól tudom, nem lehet állítani, milyen időintervallumok legyenek..) szóval jó dolog, mert a userek 90%-a nem archivál, TM pedig könnyen érthető módon megadja ezt a biztonsági funkciót is nekik.
Dizájnról meg jajdecsilliviliről: míg a MSnál a vizuális fejlesztések igencsak hatalmas gépigénynövekedést hoztak, addig az APPLE MAC G4en röccenésmentesen fut az MAC OS X LEOPARD.. Ja, nem mondtam még? 10-15%-al gyorsabb uezen a gépen-amely nem mai gyerek! Lenne még mit tanulni odát Redmondban.. Most nem az optimalizálásról beszélek (jó: nem CSAK), mert ugye APPLE-nek viszonylag kevés hardverelemre kell koncentrálnia (más kérdés, hogy ezek tökéletesen megfelelnek).
Amire NEKEM kell, arra meg (zene,fotó,filmezés,első profi, második harmadik félprofi módon) nincs párja egy APPLE gépnek. Amellett mindennapi haszálatra is (játékot kivéve) sincs. Én így érzem. Ezért fogok venni egyet-> végre nem kell Windowssal és Linuxokkal szenvednem.. (UI: max játék, illetve hobbi szinten)..