• RealPhoenixx
    Halgatyó

Bocsi hogy megemlitem, de a politika es a toke kez a kezben van manapsag mar joideje a vilag minden regiojaban (es aszem erre is irtam mar neten javaslatot hogy lehetne szepen az igy adodo TOKE DEMOKRACIAT megszuntetni es a vitrinbe rakni).

A szavazasos otlet: orultem mikor eloszor olvastam vissza hasonlot mint amit leirtam, es most is orulok, mindattol fuggetlenul hogy aszem Vanek altal eloadott atiratot emlited.

Az is igaz hogy az otlet ami le lett irva reszemrol aszem ennel azert konkretabb volt es finomabb, bar most igy nem tom pontosan mert kiba faradt vagyok *igaz a mostani melo vegett anyagilag nem panaszkodom, de baz kiba huzos /egyszerunek tunik, de csinalni mar mas teszta -egy rakat atgondolas, etc-/*

Kvantumtitkositas: huha, megint parasztvakitas, kiraly, imadom mikor a faszfejek akik csont hulyek eloadjak magukat etc *hiaba a neve az ilyen barmok tarsasaganak EGYETEM, tollem akar lehet POKOL is meg MENNY is, akkor sem igazan kerem a parasztvakitast* /merthogy ez csak az adatatvitel biztositasa, semmi mas, egy fizikai elv, a rendes neve lehetne akar optoelektronikai titkositas is, de az tul kozonseges lenne a kozonseges nagymellenyu faszoknak/

Tehat LOL