• Su0my
    Igaz, aki lopja az MS-t, az csönd, plz. Vagy legalábbis tartsa be az ajándék lónak ne nézd a fogát elvet.

Igaz, hogy Linuxon nem futnak játékok.

Azonban kinek mi szimpatikus? Valaki Linuxxal a párnája alatt tud csak elaludni. Én próbáltam Kubuntut, SuSE-t, XP-t(legjobb MS OS, as far as im concerned), Vista-t (továbbra is no comment, csúcsgépen volt két hétig, akármilyen fórum akármilyen beállítását próbáltam is ki. lehet, hogy balfax vagyok, de köszönöm nem.). Szerintem az OS X a nyerő. Igaz, hogy Linux ingyenes (khm khm..), igaz, hogy MS Win legelterjedtebb. Ár/értékben(kb 25 péz) még Linuxot is felülmúlja bőven.. Pedig az ingyenes xD. Köphettek, hogy x*ros APPLE fan, köpjetek. Viszont hihetetlen minőségi feelingje van (köphettek, hogy MO-n milyen x*r a szerviz, köphettek, hogy platformváltás óta sok a hibás darab), professzionális felhasználásra (egy APPLE géppel, egy-két erősítővel, keverővel félprofi stúdiót simán össze lehet dobni otthon. kezdő zenekarnak demo felvételre hibátlan, fejleszteni is lehet etc, továbbá kép- és filmvágásra is hibátlan) nincs alternatívája, és mivel kevésbé elterjedt, kevesebb a vírus is rá. Stabil, APPLE gépre lehet telepíteni a windowst is, ha valaki nagyon játszani akar (bár pl WoW megy OS/X-en is), satöbbi satöbbi. Lehet jönni, hogy egy MacBookPro 4k-nál kezdődik, de mutasson valaki 1 luxuskategóriájú gépet is, amelyik akárcsak megközelíti akármelyik Mac ár/érték mutatóját!

sorry offért.