#38odaig sem jutnak el, hogy egyaltalan a valasztas lehetosegen elgondolkozzanak
Egy időben gondolkoztam rajta, aztán rájöttem hogy nincs választási lehetőség. Illetve talán lenne, olyan szinten mint amikor a Balcsira megyek, elméletben van választási lehetőségem hogy autópályán, országúton, vagy vonattal megyek Siófokig, de a gyakorlatban az M7-esnek nincs alternatívája, és akkor is azon megyek ha van rajta pár kátyú.
idióta közhelyekkel dobálódzol és ezzel érvelsz a szimpátiád mellett.
Miért idióta közhely az, hogy a MAC/Linux fanok által előszeretettel emlegetett "állandó kékhalál meg fagyás" jelensége Win XP alatt nekem utoljára akkor fordult elő, amikor hibás RAM volt a gépemben? Persze, nekem is úgy kezdődött, hogy a sokadik kékhalál és adatvesztéssel járó Windows-elszállás után elküldtem Billyt az anyjába, utána viszont inkább elkezdtem gondolkodni és benchmarkolni ezerrel. A memtest86 lefuttatása és a többoldalas hibalista láttán megvilágosodtam, elvittem a RAM modult a boltba ahol vettem, még volt rá gari, szó nélkül kicserélték. Furcsamód aznaptól a "köcsög bugos fagyos Windows XP" olyan betonstabil lett, hogy öröm nézni.