• Darth Sith
    Előre mondom, nem vok M$ fan, csak hogy tisztázzu a dolgokat:

Az XBOX360 már régen nem veszteséges, sőt minden példányon kb 100dollár haszon van, és már így is olcsóbb, haszonnal mint a PS3.

A zune tényleg nagyon kis szegmenst hódított meg eddig, pedig technikailag jobb mint az iPod. Mondjuk az iRiver meg szinte a legjobb a hordozhat zenelejátszók piacán, mind hangzás/szoftver/strapabíróság/aksi ár/érték arányban, mégis nagyon kis százalék csak az övé. A Zune ár/érték arányban jobb mint az iPod, de még nem terjedt el eléggé a köztudatban. Továbbá az igénytelenség netovábbja az iPod. Egy köepes-gyenge lejátszó becsomagolva egy szép dobozba 3xor annyiért mint a kategóriában lévő lejátszók, jó marketingel. Marketing. Ez a kulcs. Idővel ebben is felfog jönni a M$-t, hiszen reklámot csinálni bárki tud, ha van hozzá tőke, az meg van. Ahogy az Xbox első szériája veszteséges volt, úgy a második széria már eléggé befutott. MIvel a konzolok több év alatt cserélődnek, úgy a zenelejátszók évek alatt. Így valószínüleg lejátszók terén, több generáció váltásra lesz szükség mire jelentős részesedést elérhet a Zune, de szerintem befog futni. Eléggé populáris-trendy a kinézete, olcsóbb mint az iPod. Adjunk neki időt.. iPod se 1 év alatt terjedt el ennyire.

A Vista egyáltalán nem szar. Nálam spec több mint fél éve fut a 64bites Ultimate verzió. Sokkal stabilabb mint a SP2-es XP. Nekem spec, töredék annyiszor fagyott csak le mint az XP, és az is többnyire olyan programok miatt volt, amelyek kifejezetten 32bitesek voltak, és én a win figyelmeztetése ellenére felraktam őket, illetve amelyek nem voltak 100%ig kompatibilisek a Vista-val. Gyorsabb, stabilabb és megbízhatóbb mint az XP. Arról meg nem a M$ tehet hogy bizonyos gyártók csesznek driver-eket írni hozzá. És főleg ez a probléma a Vista-val a felhasználók szerint, tudtommal.