Wittgen#1
"Amennyiben valaki már eldöntötte, hogy egy adott filmet bármi áron, akár illegális úton is megszerez, akkor már mindegy, hogy később a művet meg is vásárolja vagy sem." - ekkora baromságot. Ha letöltöm a netről, tetszik a film, ezért megveszem magamnak DVD-n, akkor erős a gyanúm, h. pénz vándorol a csávókámék zsebébe. Akkor miért is lenne mindegy? Ez így úgy hangzik, mintha nem nyernének azon, h. megveszem a fosom dvdjüket. Ja, hogy szerintük látatlanba kéne filmet vennem (akárcsak fos audiót)? Aztán, ha nem tetszik a film fogjam be a pofám, mert pénzt vissza nem kapok...
Szerintem a kalkulált károkozás mintegy feléért a filmkészítők a hibásak, hiszen manapság csupa szar filmet bírnak csak csinálni, 10-ből 9 film szerintem értékelhetetlen, olyan rossz. Jó, hogy kevesebben járnak moziba és vesznek dvd-ket.
Én pl most voltam moziban a RE3 filmet megnézni, mert nem sajnáltam rá a lóvét, de az x-edik hálivúdi fosért (pl evam a minden6ó) egy fillért nem fogok adni.
Majd ha minőséget kezdenek gyártani újra, akkor elmegyek moziba megint minden héten, mint a 90-es évek végén...
Addig talán csak az American Gangsters ls az AVP2 fogja megérni, h. pénzt áldozok rá.