Dany007#61
@Erpy :
Hát ja, van benne valami amit mondasz.
Engem azért akasztott ki a dolog, mert 1,5 hónapja még nem erről volt szó. Mondjuk a nyakamat tettem volna rá hogy amire kijön mégfeljebb emelik a Crysis követelményét.
Amúgy több mint v.színű hogy azért írtak ajánlottnak 8800-at mert ugye a játék Dx10-es (tudom hogy Dx9en is elfut) és ugye csak a 8as séria támogatja a Dx10-et (megaz ati 2900HD) és mondjuk a 8800GTS alatti kártyák már elég gyenguszok, hiába támogatják a 10-est.
Igen, abban van valami, hogy nem a magyar életszínvonalra találták ki ezeket a kártyákat :) Ebben teljessen igazad van. A 8800GTS ára, egy átlag angliai fizetés 10-ede vagy még annyi se! Ez olyan mintha kb itthoni árakon számolva 10-13 ezer Ft.- ba kerülne a 8800GTS. Szóval az árazás sz.tem nem mondható magasnak. Ez az egyik.
A másik meg, hogy ezeket a játékokat már nem a 12-15 éves kisgyerekeknek készítik, hanem a 20-35éves korosztálynak. Azok meg már mivel jobb esetben dolgoznak :) "simán" megtudják venni ha tényleg szeretnék. Máskérdés, hogy magyar o. on a dolgozó fiataloknak is nagy kiadást jelent egy ilyen kártya, de tény, hogy nem ennek az elmaradott kis országnak az életszínvonalához árazták a terméket :)
Mindettől függetlenül optimalizálhatták volna jobban is... De ez is biznisz... Ha sikerülne mondjuk Gf6600-ra optimalizállni v.hogy :D akkor senki se venne 8800-at ... Szal ez van...pénz beszél...