Most néztem kb 2003-as az Ati Radeon 9800pro ( nem 100% de kb ) . Szal ha neked még ennél is régebbi kártyád van háát, akkor nem is értem mért próbálkozol 2007es játékokkal.
Amúgy meg én se egy játék miatt vettem új kártyát. Egy Cod4 miatt nem is érdemes ennyit költeni.
Dehát ott van a C&C3 ( igaz ez nem igényel hűdenagy gépet, de azért 1600x1200ban elég kellemes volt) aztán a Test Drive Unlimited, NFS Carbon, STALKER, Quake4, Moha Airborn, HL episode1, World in Conflict, Bioshock, Obvilion, Supreme Commander, Flight Simulator4, és ez csak az ami így hirtelen eszembe jutott!
Aztán most jön ugye a Crysis, TimeShift, Unreal Tournament 3, HellGate London, Cod4, Maffia2, Prototype, NFS pro Street, GTA4 ( igaz ezt eltolták jövő év közepére:S) HL2 episode2, stb stb stb... És ezekhez mindhez azért jobb kártyak ell mint 9800pro :)
Én úgy érzem nekem megérte beruházni rá. És persze hozzá kell tennem, hogy az ezidáig próbált játékok mindegyike nagy felbontásban (legalább 1280x1024, és nem 640 xD ) full grafikával full anitalisinggel futott teljessen akadásmentessen :)
A lényeg az, hogy ha most vennél egy új VGA-t, nem csak egy játék miatt érné meg!