Na azért vigyázzunk egy hajó elsüllyesztésével szennyeznénk a vizeket míg szinesfémként forgalmazva szél illetve vizierőművek építésére jó lenne!
Továbbá nem vagyunk istenek, hogy eldöntsük, hogy kinek milyen büntetés jár de azért a szemet szemért fogat fogért elvet be lehetne vezetni tehát a fóka elpusztul mert lenyúzzák a bőrétt hát a vadásznak a bőrét is le lehetne nyúzni! Ha túl éli így járt .... járhat discoba ismerkedni legalább a nők nem mondhatják neki hogy van bőr a pofádon viszont ha meg nem akkor megoldodik a föld és a szemét probléma.... egyréteg föld egy réteg aljas szemét!
A vadászatot az elöttem szólokhoz hasonlóan én is elitélem, de ott van az a tény, hogy csúcsragadozók vagyunk a hús az életünk! szüksége van a szervezetünknek fehérjére! Én pl szeretem az őzeket! De nem csak az álatkertben hanem megfelelően elkészítve! Nyilván ahol túlszaporodik az őzike lehet vadászni de nem kínozni! És itt a kulcsszó!
Továbbá ha megnézzük a magyar vadász társaságot, akkor láthatjuk hogy csak a tulszaporodott állatk vadászására adnak engedélyt és azt is pénzért, továbbá TALÁN ez az egyetlen egy pénzforrás ami visszajut a természetbe és nem a politikusok nyulják le ugyanis ebből a pénből télen etetik az álatokat így éhíség nem pusztít köztük!
Bálnákat európai úniós szinten védett álatnak kéne nyílvánítani és ha a japán népszavazás úgy dönt hogy nem fogadják ezt el akkor hasonló modon szenvedjenek ők is hirosimát megismételve!