Avagy szerintettek ki volt a legnagyobb magyar?
  • Zóanagyvarázsló
    #217
    Ettől függetlenül azzal a sereggel beavatkozni akkor nem lett volna semmi értelme, öngyilkos akció lett volna. Arról, hogy még ez volt akkor a legnagyobb magyar katonai alakulat, elsősorban Linder Béláék tehettek, igaz, volt közben - szintén Károlyiék okosságának hála - egy tanácsköztársaság is.

    Nézd Bucser, én nem akarok belefolyni a kis vitátokba, de elég letorkolló hangnemben próbáltad előadni Rundstedt17-nek, hogy ő mennyire inkompetens a témában. Ehhez képest a tárgyi tévedéseidet hárman alig tudjuk kijavítani, pontosítani, talán nem kellett volna ilyen vehemenciával és magabiztossággal vitatkoznod egy témában, melyet felületesen ismersz. Javaslom, hogy nézz utána a korszak történelmének és politikia rendszerének, mert hamis feltevésekre alapozod az egyébként elég markáns értékítéletedet, ismételni, tanulni sohasem késő, és - hangsúlyozom - nem is szégyen.

    Rundstedt17: Te pedig tényleg komolyan gondolod, hogy valaki nem kapja fel a vizet, azok után, hogy az első más véleményű komment után lekommunistáztad? Nem kellene ilyen gyerekesen vitatkozni, már így is átment offba a téma, de értelmes párbeszéd helyett csak személyeskedtek egymással. Ez körülbelül 12 éves szint, nem emberi vitakultúra.