• Su0my
    #10
    buták vagytok, a MMORPG a Massively Multiplayer Online Role Playing Game, azaz az internetes szerepjáték rövidítése. namost az is egy szerepjáték, amikor 3 ovodás összeáll és mondjuk valaki másnak a bőrébe (pl tanítónéni/bácsi) bőrébe bújik... ne legyetek már primitívek, nem kell gyilkolni minden szerepjátékban..

    szerintem is second life sucks, de ugyanúgy wow, etc.. hsz-eitekből igencsak előítéletes módon azt veszem ki amúgyis, hogy eléggé sokat játszotok/tájékozottak vagytok a játékvilágban, következésképpen ti is ugyanúgy egy kib*szott virtuális világba menekültök, ami teljesen ugyanaz. ráadásul mivel nincs magánéletetek ide jöttök kiélni magatokat, hogy jaj de jó az én játékom, jaj de szar a másik...

    on: érdekes ötlet, ha ezt soxor megcsinálják, akkor egy gigantikus méretű onlány játszótér van kialakulóban

    mellesleg nehogy azt higgyétek, hogy a wowot összevonják valamilyen csillagok háborújás onlnánnyal, mert az nagy hülyeség lenne... szerintem ez csak a hasonló kategóriájú játékokkal megvalósítható egyrészt, másrészt a second life és társai inkább közösségépítő jellegűek, szóval ott tökmind1, hogy van 1 autó, meg 1 házad, attól még mittomén miért ne lehetne másik játékban is? hogy szegény kicsi kocka még jobban tudjon ismerkedni (ahelyett, hogy elmenne 1 jót partyzni..)