Dany007#23
Szerintem adott célra mindkét processzorgyártó jó termékeket árul. Elvégre ezért lehetnek még mindig a piacon. ( az AMD mondjuk igencsak a végét húzza,de bízzunk benne hogy újra talpraáll)
A tapasztalatok és a tesztek is azt mutatják, hogy számítási műveletekben az Intel a jobb és eddig is így volt. 3D megjelenítésben pedig az AMD, ugye a plusz utasításkészletek miatt. Ezért szokták játékra ajánlani az AMDket.
Szal mindenki eldöntheti mire kell a gép, és úgy vásárol procit.
Én eddig meg voltam elégedve az Intellel, nemcsak játékra, hanem képszerk. videószerk. stb-re is használom a gépet, ezért nekem jobb választás volt az Intel.
Sz.tem akinek csak játékra kell a gép, annak bőven jó az AMD is, főleg hogy olcsóbb, így több cash marad a VGA-ra.
Amúgy pár hete/hónapja néztem teszteket a prohardveren (lusta vok megkeresni meló közben, ezért nem linkelem be) és ott a Core2 ket Quadokat ütköztették az AMD X2-es sorozatával. Mégis megvan a link :D
A tesztekből egyértelműen kiderül melyik kategóriában melyik a jobb. Az elején frankón fel van sorolva az akkori ár / processzor. Mindenki eldöntheti mit szeretne és azt kb mennyiért kaphatja meg.
És sz.tem azért a prohardvert hitelesnek vehetjük.
(ahogy most újra megnéztem a teszteket játékoknál is jobb az Intellel hajtott gép.)