War2k, mit tudtok róla?
  • takysoft
    Sziasztok.
    Találtam a neten egy olyan játékot, hogy Warcraft 2000 Nuclear Epidemic
    Elvileg a Warcraft Saga része lenne, de nem Blizzard készítmény. a Warcratf 2 motor felturbózásával készült, és talán meg is jelent a GSC Game World kiadásában. Beszerezni nem tudtam sajnos, de tudok azért adni némi infót.
    Az orosz nyelvű demót innét tudjátok letölteni, illetve mivel onnét elég lassan jön, várni kell letöltés előtt sokat innét is le lehet szedni, de csak átmeneti ideig tudom hostolni a tárhelyemen. Erről az utóbbiról próbálkozz először.

Nem találtam infót, hogy angolul valaha is megjelent volna.
    A demo bugos picit(vista alatt próbáltam), mert valahogy túl gyors. Egyszer megnyomtma valamit, akkor beállt a sebesség normálisra, de nem tudom, hogy sikerült.. többé nem sikerült lelassítani.

Azt kérem tőletek(kizárólan nagy Warcraft fanoktól(és ezalatt nem Wow-osokat értek), hogy tudjunk meg minél több infót a játékról.

Amit sikerült megtudnom. 3 lemezen jelent meg, amik asszem kaphatóak:
    WarCraft 5 в 1
    Ez meg sztem ugyanaz, max ha mágis más, akkor csak a borító különbözik
    illetve:
    The Best of Blizzard 12 в 1

Letölteni meg talán innét lehetne, de sajnos ez egy fizetős oldal, és nincs elég webkreditem.

Sajnos ezek orosz oldalak, így akinek ez nem natív nyelv, annak ajánlom az Google Language Tools illetve az Altavista Babelfish webtranslator oldalakat (angolra persze...)

Jó lenne beszerezni a játékot, de (mivel orosz), hazánkban nem hinném, hogy kapni, oroszból CD-t rendelni meg... meghaladja a lehetőségeim.

Várok mindenféle 5letet, és hozzászólást.
    Jó beszélgetést!