"Tisztaban vagyok vele hogy te a nyugatot vedelmezed, nem csoda, hiszen a nyugati (ál-demokratikus, ál-szent es cenzurazott) mediabol szerzed az informacioidat."
Érdekes hogy tudod honnan szerzem az infóimat többek között azért is mert egyáltalán (és szándékosan) nem nézek TV-t és olvasok magyar újságokat , csak és kizárólag külföldi médiából tájékozódom, és nagyon megválogatom hogy milyen forrásból milyen cikket olvasok el, mert borzasztó pontatlanságok és részlehajlások vannak (az idézet jut eszembe : "A hír objektív műfaj, a hírszerkesztés az ami szubjektív") tiztában vagyok az álszent "mi vagyunk a hibátlan nyugat képpel" és én is gyűlölöm, de llátom útjaim során a másik felét és szerintem az egy jottányit sem jobb......sőt
Az amerika fikázás pedig most tényleg legalább olyan divatos minta rózsaszín póló, csak mondjuk az oktatásbeli különségeket sem tudják sokat , elintézik egy á primitívek az amerikaiak szöveggel, csak az a helyzet hogy a saját szakmályába mindegyik jobb mint más (az általános műveltségük tényleg a béka segge alatt van) de ők erre építenek "szakbarbárokat" képeznek egy amerikai programozó valószínű sokkal többet foglalkozik a programozással mert többet tanulta ergó az átlag valószínűleg jobb is (viszont szerintem még mexikót sem találná meg a térképen)
"hoznak sajat maguk a sajat dolgaikrol dontest ugy, hogy nem veszik figyelembe a nyugat erdekeit?" Akkor mi is megtehetnénk hogy naponta éetünk arab államok zászlóját naponta üvöltünk a CNN kameráiba hogy "m*csk*s arabok" és jelentetünk meg naponta karikatúrákat!!
Ja, hogy ezt megint csak nekik lehet???!!
És egyébként meg igenis ha az én adómból lecsippentett segélyből él akkor becsülje annyira, hogy elfogadja hogy talán én nem hiszek az ő istenében vagy másban hiszek vagy egyáltalán semmiben! -(erre igenis képtelenek,tapasztalatból mondom nagyon sokat voltam észak afrikában és a közel keleten)
És a nyugat alkalmazkodjon hozzájuk? küldjük nekik a segélyt? Fogadjuk be a menekülteket ? Aztán mi alkalmazkodjunk hozzájuk?!!?? mert ha fordítva lenne akkor azt mondom jogos amit mondassz! de nem úgy van!
várom a reakciót , egy kultúrált vitában mindig benne vagyok :) hátha meggyőzzük egymást :)