• homeless
    "Boszorkányüldözés, inkvizíció, keresztes háborúk"
    Ezek mikor is voltak? Amikor az európai emberek ugyanolyan sötétek voltak, mint ma a muszlimok. De ez a tudomány fejlődésével megszűnt. Amikor már nem öltek meg valakit azért mert nem hitt istenbe, kicsit megváltoztak a dolgok. Ennyit jelent az ha az embernek van választása.

"keresztény alapokon nyugvó szekták,..."
    És ezek ártatlan embereket robbantgatnak?

"A vietnámiak nem szóródtak szét a világ minden táján és nem voltak annyira nagy számban (és nem volt annyira erős közös érdekük) hogy vélt/valós sérelmüket felhánytorgassák. A muszlimok meg igen."
    Ezért mondtam, hogy az a baj, hogy a hülyeség párosul a rengeteg pénzzel.

"Vagyis hibás értelmezések, félremagyarázások, és történelmi sérelmek inkább az okozói a terrorcselekményeknek nem feltétlenül a vallás."
    Nem a koránnal van a baj, hanem ezeknek az embereknek a vérmérsékletével. Egyszerűen ilyenek. Meg az is hozzájárul ezekhez, hogy van néhány kiskirály akik megszedték magukat az olajból+egyéb ügyekből, az ország 90%-a meg nyomorog. Őket könnyű becsapni a vallással. A Bibliával is be lehetne csapni az embereket, ha Európa ilyen lenne.

"Tehát ha meglátok egy arabot féljek?"
    Láttam már rengeteget. Külföldön is, és soha nem jutott róluk eszembe, hogy terroristák lennének. Nem is féltem soha tőlük. Nekem csak az nem tetszik, hogy egyesek, hogy védik őket, az usa-t meg mindenféle mocsoknak lehordják. De ezek az emberek ha magukba néznének, akkor rájönnének, hogy szídják amerikát, pedig ők maguk is fogyasztók, de védik a muszlimokat, pedig ők is a pokolba kivánnák az összeset, ha egy terrorista által felrobbantott bomba leszakítaná a fél karját, vagy megölné egy hozzátartozóját. Ez az álszentség.

Mondtam már az összeesküvés-elmélet gyártóknak, hogy lehet menni jurtába lakni, ha tiltakozni akarnak a globalizáció, a fogyasztói társadalom és az usa ellen.

(Az utolsó rész nem Faustusnak szólt)