• eax
    #32
    "megpróbálom olyan példán bemutatni amit talán képes vagy felfogni: képzelj el egy sokszínű palettát tele tiszta gyönyörű színekkel, majd mosd össze az egészet és kapsz egy émelyítő barnás árnyalatú szart..."
    Azert ahogy latom, neked sem sikerult teljesen (additiv keveressel ugyanis feher lenne, szubsztraktivval meg fekete, egyenlo intenzitast feltetelezve).

    "biztos nem vagy világjáró ember és a művészetekben sem mozogsz otthonosan , ha ilyen ostobasághoz íly lelkesen aszisztálsz. "
    Te pedig valoszinuleg a mernoki tudomanyokban nem mozogsz otthonosan, akkor tudnad, hogy milyen szivasokat tud okozni a kismillio fele mertekegyseg, karakterkeszlet, etc, etc.

    "de mondok egy egyszerű konkrét példát: gasztronómia. ha elutazhol valahova nem fogsz találni helyet ahol megkóstolhatod a helyi ínyencségeket, helyette lesz (van?) mekdonáldsz. mindenhol."
    Egyetlen egy helyet mutass, ahol tenyleg _csak_ "mekdonáldsz" van.

    "segítek: írakban sok olaj van amerikának meg nagy szüksége van rá. ennyi."
    Hogy teged idezzelek: ezt hangosan ne nagyon mondogasd mert előfordulhat, h körberöhögnek... (FYI: Alaszkaban is van boven, es az iraki haboru koltsegeibol 3-szor is kitermelhettek volna, egyebkent nyilvanvaloan a legidealisabb dolog olyan helyrol szerezni az olajat, ahol az infrastrukturat naponta atlag 2-szer robbantjak fel, es egy 3 fogpiszkalobol allo szallitmanyhoz is fegyveres kiseret kell).

    "majd akkor lesz esély a békére, ha már nem lesz egy olyan nép sem amelyik világuralomra tör"
    Nem tor, gyakorlatilag az, az irakiak seggenek szetrugasa nelkul is.