Én is vettem egyszer boltban egy walkmant. 15 ezer forint volt walkman létére, aztán észrevettem már az elején hogy típushibás volt. Pontosabban totálkáros. A szalagtípus választó ellenére a type2-es krómkazikat annyira pattogva játszotta le mintha egy régi bakelitlemezt hallanék. Erre beviszem, gondoltam nem várok 14 napot kiharcolom magamnak kapásból helyszínen a cserekészüléket ... de jól is tettem. Én nem telefonálgattam rájuk. Csak vártam hogy mikor telefonálnak hogy kész a walkman, úgyis amit kaptam hasonló dolgokat tudott csak rádió nem volt benne .... 13 hónapig volt nálam aztán bementem szépen a szervízbe. A szervizes srác 10-15 perc után fanyalogva jegyezte meg hogy a készülékem még mindig a polcon van, azóta se rendelték meg a cserealkatrészeket, és hogy saját zsebből kell kifizetnie. És akkor még én vagyok a bunkó hogy megjegyzem neki hogy hol nem szarom le hogy saját zsebből kell kifizetenie a hanyagságát. Lehetett vagy a fizetése negyede. Aztán bementem a szervíz után egy számtech üzletbe és vettem belőle egy 128 megás pendrive-ot, mert walkman-re már nem nagyon volt szükségem, azért is mentem vissza a szervízbe hogy mivan. Persze a pendrive is valamilyen szinten hibás volt mert egyszer-egyszer eltűnt róla minden adat ... azzal megvolt a tortúra szervízben szintén.